Material multimèdia

(font: http://www.cerdanyola.info)

Descripció Àudio Vídeo
Entrevista a Roger Caballè i Sasot a Cerdanyola.info el 25.1.2010 sobre les al·legacions de l'Associació Cerdanyola Via Verda al projecte de Parc Natural de Collserola. Durada: 11 minuts 24 segons.

Descàrrega: Speex (4,1 Mb),Ogg Vorbis (14 Mb)

 
Entrevista enregistrada a Roger Caballè i Sasot a Cerdanyola.info el 22.4.2010 sobre l'eco-butlletí publicat per l'Associació Cerdanyola Via Verda sobre els abocadors tòxics de Can Planes. Durada: 21 minuts 29 segons.

Descàrrega: Speex (5,2 Mb),Ogg Vorbis (19 Mb)

 
Entrevista a Roger Caballè i Sasot amb motiu de la medalla d'honor de la ciutat de Cerdanyola del Vallès al DVD conmemoratiu. Durada: 3 minuts 38 segons.

Descàrrega: Speex (0,84 Mb),Ogg Vorbis (1,8 Mb)

Descàrrega: Ogg Theora + Vorbis (3,3 Mb)

Acte de lliurament a Roger Caballè i Sasot de la medalla d'honor de la ciutat de Cerdanyola del Vallès. Durada: 4 minuts 38 segons.

Descàrrega: Speex (1 Mb),Ogg Vorbis (2,7 Mb)

Descàrrega: Ogg Theora + Vorbis (4,3 Mb),

Els elements àudio i vídeo (HTML 5) en format Ogg es poden reproduir directament a la majoria de navegadors moderns (des de mitjan o finals de 2009). Si el vostre navegador no els reprodueix podeu actualitzar-lo, o instal·lar extensions, o usar els enllaços on diu "descàrrega" i un reproductor extern, com per exemple el vlc.