Associació Cerdanyola Via Verda

Fes-te'n soci/sòcia per una Cerdanyola sostenible

 

L'Associació Cerdanyola Via Verda és una entitat sense ànim de lucre que vetlla pel medi ambient i el desenvolupament sostenible de Cerdanyola i la serra de Collserola. Fins ara ha tingut un paper destacable en la campanya contra el Centre Direccional i ha participat amb èxit en la mobilització ciutadana contra el camp de golf de can Codina i can Canaletes.

Volem seguir endavant amb diverses activitats per aconseguir:

Però per fer tot això necessitem la màxima col·laboració possible. Podeu participar de moltes formes:

Simpatitzant

Entenem que tothom que tingui un mínim de sensibilitat ecològica comparteix els nostres valors i objectius. No us demanem res i podeu informar-vos de les nostres activitats a http://www.viaverda.org. Us agraïm sincerament la vostra participació en les activitats que organitzem.

Membre actiu/va

Ens reunim el primer i tercer dimecres de cada mes a les 19.30 h a l'Ateneu de Cerdanyola (carrer de la Indústria 38-40 de Cerdanyola), trobades on tothom és benvingut.

Soci/sòcia

També et pots fer soci o sòcia de Via Verda encara que no puguis participar a les reunions o a les activitats. La quota anual és de 26 euros, que serveixen per sufragar les despeses pròpies de l'entitat i les activitats que fem. Si us interessa, només cal que ompliu la butlleta i ens la feu arribar en un sobre tancat a l'Ateneu.


Sol·licitud d'admissió com a soci/sòcia de l'Associació Cerdanyola Via Verda

Nom i cognoms

 

Adreça

 

Codi postal i ciutat

 

Telèfon

 

Adreça de correu electrònic

 

Compte corrent (20 dígits)

       

Autoritzo l'Associació Cerdanyola Via Verda a domicilar la quota anual de soci/sòcia al meu compte.

Signatura