Reunions de la Xarxa Ciutadana Via Verda Cerdanyola 21

20.11.2002 (resum)

Es passen els primers comptes de la loteria.

S'acorda tenir preséncia com a entitat a la Jornada que organitza el 30 d'aquest mes IC-V, ja que també hi participaran altres col·lectius de la ciutat (altrament no hi aniríem) perquè així tenim ocasió de fer conèixer millor el nostre projecte.

Montarem una taula per nosaltres i procurarem disposar dels plafons del Fòrum Terrassenc que ja varem tenir 15 dies a l'Ateneu en un altra ocasió.

També pensem fer un punt de llibre amb 4 sentències extretes de l'Auditoria Ambiental.

A més distribuirem un resum de dos fulls de la dita auditoria.

Es proposen entrevistes amb el Conseller Puig (altra vegada?) arran de que ara vol revisar el PGM amb la total oposició de 26 dels 28 ajuntaments afectats.

També amb el Consorci Urbanístic del Centre Direccional i amb el cap dels empresaris locals.

Acordem anar pensant en altres actes per reivindicar el nostre programa.


No tenim les actes de les reunions que falten.


25.09.2002

Loteria: fa 2 reunions l´Albert T. va quedar encarregat d'aquest tema, i no en sabem res. No respon els missatges de correu. Seguirem insistint per si cal ajudar-lo.

Embustiar carta informativa per Cerdanyola: tothom està d'acord que som prou gent per embustiar la majoria de barris si ens organitzem bé. Queda encarregat de fer l'esborrany l'Agustí G., a partir del que hem anat apuntant entre tots/es. Dimecres dia 2 acabarem de polir l'escrit a la reunió.

Proposta de l'Eduardo: s'explica la proposta de l'Eduardo per al programa de TV-3.

Roda de premsa: citarem els mitjans de comunicació a una roda de premsa, que tindrà lloc el divendres 4 d´octubre, a les 11 del mati, a la sala 19 de l´ateneu. El contingut es concretarà a la reunió del dia 2, però els temes seran més o meny aquests: el Pla parcial, el contenciós, el pla de vores, la festa major, les entrevistes realitzades.

El Pla de setembre: ningú te disponibilitat per assistir a aquest ple.

Debat sobre el foment de la mobilització ciutadana: pluja d'idees i opinions sobre el tema. Res concret. En seguirem parlant.

Mostra de Rialles: cal acabar les 3 pancartes i penjar-les en tres llocs ben visibles.

La Festa Major: els permisos estan sol·licitats a via pública i a cultura. Cal sol·licitar-ne a la Direcció General de Trànsit i a l'Ajuntament de Sant Cugat. Ho fa la Margarida. La comissió de festes ens demana l'escrit d'una plana per insertar-lo a la revista abans del dimecres dia 2. Li demanem a l'Albert T. si ell el pot fer.

Ocupació del territori: és una idea del Jordi Bayó, consisteix en muntar una carpa, o tenda de campanya pròpia del menjador d'un campament infantil, a l'esplanada que hi ha al costat de les columnes de l'Alfaro a la UAB, i que sempre hi hagi allà dues o tres persones, configurant un lloc de trobada, lligat a la Universitat. Tipus can Masdéu, però en lloc d'una masia ocuparíem una carpa. Tot i que sembla bona idea es constata el greu problema de "recursos humans" per dur-la a terme. Quedem que hi pensarem.


[Coordinadora Via Verda] [Xarxa Ciutadana Via Verda Cerdanyola 21]