Resum de la reunió de la Plataforma contra el camp de golf - Coordinadora Via Verda del divendres 19/10/01

Tots els fets aquí exposats poden ser, per descomptat, rectificats o matisats si algú té informació més acurada.

Per començar es va demanar a la gent relacionada amb mitjans de comunicació que tractessin tota la informació derivada de les reunions de treball com a tal. Això vol dir que no es poden publicar les informacions exposades sense una autorització prèvia per evitar filtracions no desitjades i evitar polèmiques com les que han aparegut en relació a la llista de distribució de Collserola.

Via Verda va informar que aniran als plens municipals amb les samarretes reivindicatives per fer pressió.

Demanen que la gent de la Plataforma també hi acudeixi amb les seves samarretes (que encara no tenim).

El primer ple municipal on es vol anar és el de dijous 25/10/01.

Es va acordar demanar una reunió amb l'alcaldessa com abans millor per presentar-li el manifest i oferir la nostra ajuda per buscar una alternativa al camp de golf.

Es va comentar que l'Ajuntament ja podria haver valorat diverses alternatives tot i que no en podem estar segurs.

Es va informar sobre la campanya per la protecció de la serra de Collserola on està integrada Via Verda.

Tenen un manifest en procés d'elaboració i preparen fulls de signatures.

Es va acordar que es repartissin fulls de signatures junt amb els nostres allà on es posessin taules de recollida tot i que ja era massa tard per integrar les dues reivindicacions.

Es va acordar donar l'adreça de la secció local de Comissions Obreres per recollir els fulls d'adhesions i els de signatures ja que ho trobem més segur que "deixar-los" a l'Ateneu. L'adreça és carrer de Fontetes 18 de Cerdanyola (darrere de l'oficina de Correus).

Es va plantejar la posibilitat d'anar a l'acampada de Torrebonica del cap de setmana del 27 i 28. Allà es podrà parlar amb els companys de Terrassa que tant ens poden ensenyar i ajudar. Quedem que a la propera reunió del 26/10/01 es fixarien els detalls i que, en principi, sortiriem dissabte 27/10/01 a les 16.00 de l'Ateneu.

Algú pensava en el concert de Kiko Veneno?

Es va explicar que en el pitjor dels casos la tramitació del camp de golf podria durar només 2 mesos. Segons informacions posteriors només estan a l'espera de l'informe de Medi Ambient i delConsorci de Collserola. Es va informar que Iniciativa per Catalunya ha presentat una proposició no de llei al Parlament de Catalunya per tal que la Generalitat no autoritzi el camp de golf.

Es va repartir tasques de recollir pressupostos per fer samarretes, fotocòpies, etc.

Es va valorar diferents propostes d'activitats reivindicatives que s'han de concretar a la propera reunió. La majoria de propostes estan en preparació i alguna requereix certa discrecció. En qualsevol cas volem esperar a tenir material de suport (tríptics, samarretes, etc.) per poder repartir i demanar les signatures. Amb això volem aconseguir els objectius d'informar i de generar corrents de simpatia abans de fer activitats més contundents.

La propera reunió queda convocada per divendres 26/10/01 a les 19.00 a l'Ateneu. Es prega puntualitat perque tenim molta feina.

Albert Turon

DEFENSEM COLLSEROLA - NO AL CAMP DE GOLF

Plataforma contra el camp de golf - Coordinadora Via Verda de Cerdanyola del Vallès


[Coordinadora Via Verda] [Camps de golfos]