Resum de la reunió de la Plataforma contra el camp de golf de can Codina i can Canaletes
del passat 15.03.2002 i aportacions posteriors

Estat actual del tema.

 

Manifestació contra el PHN

Es va acordar anar a la Manifestació contra el PHN. Vam ser poquets però era important ser-hi presents. Allà ens vam ajuntar amb els altres col·lectius contra els camps de golf del vallès.
 

Estat dels comptes

Creiem que cal fer un estat de comptes pel que s'han recollit les samarretes repartides per bars i establiments col·laboradors. També cal recollir els diners que van sobrar de la pancarta (que era més barata del que ens pensavem).
 

Veïns de Guiera

Es va acordar (i així es va fer) anar el dilluns 11/03/02 a informar als veïns de Guiera sobre el tema del golf ja que dijous 14/03/02 l'alcaldessa i el regidor d'urbanisme havien d'anar a fer una xerrada als presidents d'escala del barri. Els vam informar prou bé ja que sembla que la reunió amb les autoritats va treure a la llum molts temes relacionats amb el Golf fins al punt d'incomodar els polítics. Per cert que sembla que avui (20.03.2002) l'Ajuntament s'ha posicionat en contra de la ronda Sud (ja hem guanyat en alguna cosa amb aquesta pressió). Divendres 15/03/02 la Plataforma va fer una xerrada (oberta a tots als veïns) on van venir unes 30 persones i creiem que vam convèncer.
 

Estat de la questió

Donat que hi ha rumors contradictoris sobre el futur del projecte de camp de golf, i vist que la mateixa alcaldessa i regidor d'esports ens han dit personalment que volen tenir una entrevista informativa amb la Plataforma, creiem que hem de demanar aquesta reunió. L'objectiu de la reunió és que ens informin de l'estat actual del projecte, si tenen un projecte definitiu, si s'han demanat i rebut informes sobre el tema, si es preveu presentar el projecte al Ple... Esperant que no es faci el camp de golf (o ens informin que tenen molts problemes) creiem que cal estar preparats per rebre aquesta bona notícia. En aquest cas seria molt important tenir en compte tres factors: que no es pengin la medalla, que no es pugui tornar a presentar un altre projecte com aquest o pitjor mai més i que no usin aquest projecte com a moneda de canvi per fer cap altra barrabassada com el túnel d'Horta. Per això divendres 22/03/02 es donarà el vist i plau a l'esborrany de document que preparem per entregar a l'alcaldessa. Aquest document, basat en el nostre manifest, exposa les condicions i assenta les bases per a una alternativa al camp de golf, i ofereix el nostre suport en aquest sentit.
 

Reunió amb l'alcaldessa

En principi l'alcaldessa Cristina Real, el regidor d'urbanisme Rafael Vinyals i el regidor de medi ambient (Francisco Fernández) ens esperen el dimecres 10/04/02 a les 19.30 h a l'Ajuntament de Cerdanyola. En parlem divendres.
 
Propera reunió
La propera reunió de la Plataforma serà el proper divendres 22/03/02 a les 19:30hs a l'Ateneu de Cerdanyola. Queda convocada.
 
Albert Turon
DEFENSEM COLLSEROLA - NO AL CAMP DE GOLF


[Coordinadora Via Verda] [Camps de golfos]