Resum de la reuniˇ de la Plataforma contra el camp de golf de Cerdanyola del divendres 14.12.2001,

i notes vÓries.

Els que vam poder arribar a l'Ateneu, sota una nevada considerable, ens vam passar dues hores mirant per la finestra i patint per si podriem tornar a casa. Entre tant vam parlar dels temes segŘents:

Es va repassar les activitats que s'havien fet fins ara per tenir clar l'estat actual de la campanya.

El primer punt que es tracta Ús la personalitat de la Plataforma. Acordem que la Plataforma contra el camp de golf Ús una entitat que tÚ la finalitat d'oposar-se a aquest projecte. Creiem que donada la limitaciˇ d'objectius en l'espai i el tems no Ús necessari, de moment, constitu´r-nos com a entitat amb personalitat jurÝdica pr˛pia. Entenem que Ús una Plataforma que aglutina diverses entitats i persones a tÝtol individual entre les que destaquen Via Verda, Cerdanyola Viva i la CONC.

Arribat a aquest punt ens adherim a la Plataforma de defensa de Collserola que defensa una moratoria dels projectes urbanÝstics que afecten la serra, en un primer pas, i una llei de protecciˇ integral per a Collserola com a objectiu final.

De cara al futur s'acorda el segŘent:

La propera reuniˇ (a part de la de divendres 21.12.2001 pel tema econ˛mic) queda convocada pel divendres 11.01.2002 a les 19.00 h a l'Ateneu de Cerdanyola. ╔s vital que en aquesta reuniˇ vingui el mÓxim de gent possible i poguem tancar l'agenda d'activitats abans de que s'aprovi el projecte de camp de golf al Ple municipal.

Perdoneu les faltes d'ortografia. Si alg˙ recorda algun tema que se m'hagi passat per alt, per favor que esmeni aquest error.

Albert T.

DEFENSEM COLLSEROLA - NO AL CAMP DE GOLF


[Coordinadora Via Verda] [Camps de golfos]