Resum de la reuniˇ de Via Verda - Plataforma contra el camp de golf del dimarts 06.11.2001

La reuniˇ va comenšar explicant com va anar la reuniˇ amb la Cristina Real de dimecres passat dia 31.10.2001. En general va ser dialogant tot i que poc
profitosa. Potser el mÚs interessant fou que l'alcaldessa va declarar que no estaria d'acord amb un camp de golf que no respectÚs el medi ambient. Potser la proposta mÚs polŔmica va ser que intentarÝem fer unes jornades tŔcniques on experts dels dos bÓndols discutissin p˙blicament la sostenibilitat d'un camp de golf a Collserola. En qualsevol cas aquesta trobada s'ha de fer amb els informes tŔcnics ja elaborats. El resum mÚs complet vindrÓ mÚs endavant.

Per la nostra banda no vam renunciar a continuar la campanya informativa-reivindicativa. En aquest sentit hem comenšat a treballar.

Comenšarem la campanya muntant paradetes durant les festes de tardor de Sant MartÝ per informar i vendre samarretes (ens hem de comenšar a finanšar). El material que usarem serÓ el segŘent:

Participacions d'un duro de la loteria de Nadal (ja les tenim, Ús el n˙mero 00052). Es tracta de vendre-les a la voluntat per recaptar fons. Aix˛ ens ha de permetre parlar personalment amb els "compradors" per explicar la campanya. A mÚs, la participaciˇ porta l'adreša de la web de Via Verda i el f˛rum de Vilaweb Cerdanyola perquŔ es puguin informar. NomÚs es vendrÓ una participaciˇ per persona per intentar arribar al mÓxim de gent possible.

Muntar un mural amb retalls de premsa sobre el tema del Golf a Cerdanyola. Aquest mural el farem divendres 9 a les 19.00 h a la sala 20 de l'Ateneu. Porteu, per favor, retalls de premsa i acudits grÓfics fotocopiats en fulls Din-A4. Si alg˙ tÚ retoladors tipus Edding o pintures tÚmperes, tambÚ seran benvingudes.

Dissabte tindrem ja la primera tirada de 200 samarretes per vendre. Ens costaran entre 400 i 500 pta i les vendrem a 1.000 pta. Cal recollir inmediatament un fons de 100.000 pta per pagar-les. Hem quedat que qui pugui passi abans de divendres per la Taberna del Tio Tom a donar una bestreta de 10.000 pta que es retornarÓ tant aviat com es pugui (esperem la setmana que ve). Amb els beneficis es faran noves tirades i es pagaran les despeses de fotoc˛pies, etc.

Es faran 5000 c˛pies d'un full volant que hem corregit per donar a tothom qui s'interessi pel tema. S'accepten correccions cara a futures edicions.

El tresorer serÓ l'Eduardo M. Tothom qui tingui despeses li haurÓ de dur els tiquets i factures per cobrar-les (quan es pugui) i ell mateix recollirÓ el diners de la venda de samarretes i loteria. Acabada la campanya es publicaran els comptes a premsa, etc.

Els actes de la campanya serÓn majoritariament informatius i no han d'entrar en conflicte amb cap activitat que es faci allÓ on muntem la paradeta:

Ja us podeu apuntar a l'AGENDA i fer-ho cˇrrer:

Dissabte 10/11/01 a les 12.30 h a la plaša Sant Ramon. Inauguraciˇ de la II campanya contra el camp de golf sota el lema "A tots els golfs els arriba el seu Sant MartÝ". Es convocarÓ la premsa i s'explicarÓ la campanya informativa. TambÚ es muntarÓ la paradeta amb tot el material.

Dissabte 10/11/01 a les 16.00h a la plaša Abat Oliba. Muntarem la paradeta durant tota la tarda ja que hi ha moltes activitats (fins a les 20.00 h). A l'hora del pregˇ repartirem els fulls volants entre els assistents. No hem de boicotejar el pregˇ sota cap concepte ni entorpir els actes.

Diumenge 11/11/01 a les 13.00 h a la plaša Sant Ramon. Muntarem la paradeta i repartirem informaciˇ a la plaša Jaume Grau i Altayˇ on es fan altres activitats.

Acabada aquesta activitat tots els voluntaris estan convidats al bar Parc Nou a calamars a la romana (no inclou la cervesa) gentilesa del Pep de la Taberna.

Dilluns 12/11/01 a les 12.00 h a la plaša Abat Oliba. Muntarem la paradeta i repartirem informaciˇ.

Dissabte 17/11/01 a les 09.00 h al parc de Canaletes. Muntarem la paradeta coincidint amb la pedalada en BTT Collserola-Cerdanyola

Diumenge 18/11/01 al matÝ (concretar) a Sant Iscle. Muntarem la paradeta coincidint amb l'aplec de Sant Iscle.

Cal que tothom que pugui vingui a la reuniˇ de divendres 9.11.2001 per apuntar-se a les diferents parades. Si tenim prou gent ens podem plantejar ampliar les activitats. Per favor, feu-ho cˇrrer entre amics i coneguts interessats en el tema. ╔s molt important que comencem forts aquesta campanya i l'ocasiˇ Ús rodona.

La propera reuniˇ serÓ a les divendres 9 a les 19.00 h a la sala 20 de l'Ateneu de Cerdanyola per preparar el mural i distribuir la gent que anirÓ a les diferents activitats.

Albert Turon
Plataforma contra el camp de golf - Coordinadora Via Verda de Cerdanyola del VallŔs

DEFENSEM COLLSEROLA - NO AL CAMP DE GOLF

A TOTS ELS GOLFS ELS ARRIBA EL SEU SANT MART═


[Coordinadora Via Verda] [Camps de golfos]