Plataforma cívica en defensa de la Via Verda de Sant Llorenç-Collserola

ACTA de la reunió del 18 d'octubre de 2000

Es fa entrega als presents de la convocatòria per al 26 de novembre proper d'una caminada per Torrebonica i can Bonvilar que adjuntem.

Xavier J. (de Sabadell) ens facilitarà les conexions per anar al punt de sortida. La tornada serà per Terrassa. També es posarà en contacte amb Margarita (de Cerdanyola) per tal de portar la nostra pancarta ja que som un dels convocants.

Jordi (de Barcelona) ja té les idees per a l'esborrany del manifest de Via Verda respecte al Centre Direccional i pel que fa a l'escrit al Departament de Medi Ambient (vegeu la darrera acta).

Roger (de Cerdanyola) ja va contactar amb el Club Muntanyenc Sant Cugat; el cas és que tenien preparada una sortida per al 26 de novembre. Caldrà modificar el programa.

Xavier i Teresa (de Badia) ja han tingut contactes previs amb Castellar i Badia, respectivament.

Joan ha trobat bona receptivitat i acceptació per a la sortida conjunta de l'1 d'bril a les següents entitats terrassenques: Penya Nickis, CET i AREC.

- Per a la sortida del dia 1 d’abril de 2001 s’està pensant en el següent:

començar per l’estació de Bellaterra i anar per l’itinerari número 1 de natura de la UAB, que segueix el curs del torrent de can Domènec fins a la font del Carme; després, travessar l’autopista pel pont de la UAB i anar al castell de Sant Marçal (llavors tot el grà estarà verd). Des d’allà anar a buscar can Costa o bé Montflorit fins al jaciment ibèric de ca n’Oliver. En aquest últim cas quasi seguiríem el traçat previst pel túnel d’Horta al seu pas per la plana.

Propera reunió el dimecres 15 de novembre a les 19.15 h a l'Ateneu de Cerdanyola.

Roger Caballé


Diumenge 26 de novembre, caminada per Torrebonica i can Bonvilar

SOS TORREBONICA: VINE DE MARXA CONTRA EL GOLF

Hora de sortida: 10.30 h

Lloc de sortida: davant l'hospital de la Mancomunitat de Terrassa

Convoquen:

- Federació d'entitats excursionistes de Catalunya

Vegueria del Vallès

- Grup d'entitats en contra del camp de golf

- Plataforma Via Verda Sant Llorenç-Collserola
 [Coordinadora Via Verda de Cerdanyola]   [Plataforma Via Verda Sant Llorenç - Collserola] [Altres actes]