Acta de la reunió de la Plataforma del 15.11.2000

Hi han assistit: Roger C., Jordi P., Xavi J., Monteserrat P., Margarita T., Rosa G. i Carme R.

-    El Xavi J. de Sabadell ha portat cartells per a la manifestació del 3.12.2000 a les 10 h, contra el camp de golf a Torrebonica.

-    Per anar a la manifestació s'han proposat 2 alternatives:

1) Anar a Torrebonica des de Sabadell caminant:

El mateix dia 3.12.2000 a les 9 h, ens trobarem a dalt de l'estació Nord de Renfe de Sabadell. Des d'allà anirem caminant fins l'hospital de Terrassa (inici de la manifestació) (es preveu que aquest trajecte duri uns 45 minuts com a molt).

2) Anar a Torrebonica des de Terrassa amb autobús:

A Terrassa, a la rambla Egara a l'alçada del ferrocarrils de la Generalitat, hi para i passa l'autobús número 1, cada 25 minuts, i va cap a Torrebonica, passant per l'estació de la Renfe.

Recorrerem bona part dels terrenys de Torrebonica i acabarem a Vall Paradís.

-    La Montserrat P. parlarà amb el Joan Ridau d'ERC per quedar per a una reunió amb la Plataforma. En aquesta reunió també hi assistirà el Manel Larrosa (arquitecte i 'pare' del projecte: Cerdanyola, la ciutat de la Universitat).

-    La Coordinadora Via Verda s'ha adherit a la Plataforma contra el centre d'oci Diversia, que es vol edificar a la zona prop de l'estació de Sant Joan dels ferrocarrils de la Generalitat i Via Verda.

Aquest projecte constarà, entre altres, de 20 sales de cinema, discoteques, cafeteries... amb una alçada màxima com la del Corte Inglés. El trànsit previst és de 1.600 vehicles en dies laborables i de 4.000 els caps de setmana. Es faran grans vials i una rotonda de distribució amb la interpolar de Rubí per sobre del camí de terra que ara hi ha per anar a Sant Joan.

Aquest nou Pla especial no inclou cap biblioteca, ni centre d'estudis obert 24 hores...

-    El pròxim dimarts 21.11.2000 hem convocat, com a Plataforma Via Verda i Plataforma contra el túnel d'Horta, a les 11 h  a l'Ateneu de Cerdanyola, una roda de premsa per parlar del túnel d'Horta, el centre direccional... que afecten la Via Verda. (no ha estat possible una hora millor).

La roda de premsa començarà amb una xerrada d'uns 30 minuts. Es parlarà de la Via Verda, el centre direccional, el túnel d'Horta... I es posaran 1 ó 2 pancartes reivindicatives darrera la taula (perquè es vegin en la filmació).

Donarem, a la premsa, el manifest 'Per una Cerdanyola sostenible, no als projectes especulatius'.

-    El Manel Larrosa i el Rafa Bellido es reuniran el divendres 17.11.2000 per parlar del Centre direccional, amb els plànols actualitzats.

De moment no hem quedat per cap dia per a la propera reunió. Ens veurem el 3.12.2000 a Torrebonica.
 


 

 [Coordinadora Via Verda de Cerdanyola]   [Plataforma Via Verda Sant Llorenç - Collserola] [Altres actes]