Roda de premsa a l'Ateneu de Cerdanyola

El passat dimarts dia 21 de novembre de 2000 varem fer una roda de premsa a l'Ateneu els membres de la Coordinadora Via Verda, la Plataforma Via Verda i la Plataforma Ciutadana en contra del Túnel d'Horta per explicar tal i com estava la situació de la construcció del túnel d'Horta i de la suposada ampliació del Parc tenològic i de la construcció del "barri" del Castell, ja que les dues coses suposen un atemptat a la via verda Sant Llorenç - Collserola.

També varem aprofitar per col·llocar l'exposició sobre la via verda, feta pels membres del Fòrum Terrasenc (Plataforma Via Verda), que estarà exposada a l'Ateneu fins al dia 7 de desembre. Per altre banda ambdues plataformes varem participar a la manifestació que va tenir lloc a Barcelona el passat dia 19, en contra de la construcció del túnel.

També vam participar en el sopar col·loqui organitzat per Cerdanyola Debat, que amb el tema de l'ordenació urbanística de la nostra ciutat va tenir com a ponents a 2 tècnics de l'Ajuntament de Cerdanyola. El debat es va centrar principalment en aquests 2 temes que ens ocupen. La ponència de Rafa Bellido va ser molt alentadora en vers dels nostres objectius perquè ens donava peu per continuar la lluita, sobre tot als ciutadans.[Coordinadora Via Verda de Cerdanyola] [Centre direccional]